Yarvik Xenta 97ic+ 'Retina' Android tablet review - Hardware.Info TV (Dutch)W3Schools

Yarvik bracht onlangs de Xentra 97ic+ uit, een Android 4.1 tablet met hetzelfde high-res scherm dat ook in de Retina versies van Apple’s iPad worden gebruikt. Voordeel van de tablet van Yarvik is dat slechts zo’n 230 euro kost. Wij zochten uit of er ook nog ergens een addertje onder het gras zit.

Bezoek http://www.hardware.info voor het laatste hardware nieuws, reviews, achtergrondartikelen en de meest uitgebreide hardware prijsvergelijker van Nederland.

Twitter: http://www.twitter.com/hardwareinfo
Facebook: http://www.facebook.com/hardwareinfo

Vond je deze video interessant? Klik dan op ‘leuk’ of deel deze video via Twitter, Facebook of Google+!

Abonneer nu op ons Youtube kanaal. Elke maandag, woensdag en vrijdag nieuwe afleveringen!

source

W3Schools

22 replies
 1. Sjoerd Vlekken
  Sjoerd Vlekken says:

  Ik heb m nu een maand of 2 en waarvoor hij bedoeld is doet ie prima; wat browsen, youtube en email. Voor games is hij echt ongeschikt, daar is de processor icm dat scherm echt veel te langzaam voor. Ook de wifi verbinding is echt onvoldoende, je mag er maximaal 5 meter vanaf zitten anders heeft ie geen verbinding meer. Maar goed, met wat airmiles inleveren bij BOL 160 euro voor betaald. En het scherm is echt WAANZINNIG, als je op dat gebied iets vergelijkbaars wilt begin je rond de 700 euro.

  Reply
 2. chrizmeister1992
  chrizmeister1992 says:

  Yarviks zijn de slechtste tablets..volgens mij krijgen de testers betere variant. Een vriend van me werkt in een electronica zaak en ze weigeren ze nog binnen te halen. Ze krijgen er meer terug voor reparatie dan ze verkopen( meerdere recalls) .. koop ze niet…

  Reply
 3. Sander
  Sander says:

  Sander doet het goed. Hij is ook net nieuw, af en toe komt ie ook niet zo goed uit zn woorden. Maar ik ben al gewend aan hem, hij doet het goed!

  Reply
 4. RoelTyros
  RoelTyros says:

  Het zou niet mijn keuze zijn want dat tablet is een en al lag wat ik zo zag hier in het videoreview. Zelf lees ik veel en deels ook wel vrij veel pdf's en dan moet je geen lag hebben. Hoge resolutie kan dan wel leuk zijn maar dan liever een lagere resolutie maar geen lag.

  Reply
 5. Jurgen Treep
  Jurgen Treep says:

  Ik heb een Cube U30GT2 met een ips scherm van 1920×1200 een RK3188 (quadcoreship op 1,8GHz) en hij werkt geweldig. Deze heb ik gekocht voor 210 euro bij geekbuying dus ik zou vooral deze nemen. I vind ook dat als je zo'n hoge resolutie hebt je er wel een sterke chip in moet zetten.

  Reply
 6. Martijn
  Martijn says:

  De enige die dit scherm in een Android tablet heeft?
  What about het (ook) Nederlandse Point of View met de Mobii 945 en het Franse Archos met de Platinum en Titanium tablets?

  Reply
 7. DutchMrD
  DutchMrD says:

  Voor mij nooit geen Yarvik meer wat een dramatische wifi verbinding had dat ding gewoon waardeloos……
  Misschien dat ze het bij deze wel aangepast hebben ook het forum en support liet veel te wensen over heel erg jammer.

  Reply
 8. L0rd Log1c
  L0rd Log1c says:

  De prijs van dat scherm zou jullie nog verbazen. Ik zit op een forum 'M2BS3D' (waar de Oculus Rift voor het eerst zijn verschijning deed als idee van Palmer Luckey) en daar experimenteren ze geregeld met de retina displays sinds een hardware hacker er achter is gekomen hoe je het als gewoon scherm kan gebruiken! Voor 60 dollar heb je er al eentje uit China.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *